Definition af regnskab

Når man ser på en præmie rabat, vil der være en tid, hvor tællerne vil blive præsenteret for aftenen. Vent. Hvad? Hvorfor er tællerne tæt på pris messer? De er ansvarlige for at indsamle stemmerne og finde ud af hvem der vandt. Nogle gange virker det og nogle gange…. godt, nogle gange de oplægsholdere er forveksles med kort og annoncere, at den forkerte film vinder… og skylden påhviler revisorerne, i dette tilfælde uretfærdigt.

Revisorer findes inden for alle aktivitetsområder og i alle kontorer. De spiller en central rolle i de daglige forretningsrelationer ved at registrere transaktioner, holde optegnelser, gennemføre revisioner og præsentere finansielle oplysninger. De rådgiver også deres skatte chefer og stræber efter at opretholde en afbalanceret bogføring.

Regnskab er defineret som loven eller processen med at holde finansielle konti, og selv om mange af de grundlæggende ting som ind-og udrejse af penge og sådanne ting kan håndteres af en revisor, de mest avancerede ting er som regel lavet af en professionel revisor.

Kort sagt, hvis du har en virksomhed, du har brug for en revisor. De er de finansielle hjerner i operationen, er det dem, der bruger en systematisk tilgang til at registrere finansielle transaktioner, de bruger omfattende og komplekse strategier til at opsummere, analysere og rapportere ting ikke kun til forvaltning af deres egen virksomhed, men også til tilsynsorganerne og de tilsvarende skattemyndigheder i forbindelse med opkrævning. De holder virksomheden i den rigtige retning, og en god plan vil forudsige faldgruberne og flytte virksomheden væk fra dem længe, før de har en indvirkning på situationen. Kort sagt, er det hjernen af penge bag en virksomhed.

De vil også hjælpe ledelsen med at træffe sunde og sunde forretningsmæssige beslutninger ved på forhånd at informere dem om udviklingen i virksomhedens finansielle situation. Hvis du er chef for en virksomhed, har du meget at gøre for dig selv, så det er en god idé, at et professionelt team er på udkig efter den finansielle side af tingene. Og ja, de kan også tælle stemmerne og informere forvaltningen af de ressourcer, de har i form af skatter, cash-flow og ins-og-outs af daglige aktiviteter.

Næste gang du ser dette belønningsprogram, give nogle kredit til de fattige revisorer, er det ikke bare Biblioteks orme hang på et kontor med skarpe tal, disse er redningskranse af virksomheden. Hvis du vil vide mere kan du sammenligne abonnementer til mobil her.

Jette Frederiksen

Relaterede indlæg

Må man selv tilslutte tørretumbleren?

Stå for din virksomhedsøkonomi og spar penge